Forside
Om/kontakt
Opskrifter
Kategori
Anbefaling
Anmeldelse
Events og begivenheder
Forret
Hovedret
Italiensk
Junkfood
Mexicansk
Mit fede liv
Nordisk
Opskrifter
Ost
Spiritus
Tilbehør
Uncategorized
Vin
Arkiv
januar 2018
december 2017
november 2017
oktober 2017
september 2017
august 2017
juli 2017
juni 2017
maj 2017
april 2017
marts 2017
februar 2017
december 2016
august 2016
april 2016
marts 2016
···
Forside
Om/kontakt
Opskrifter
✕
Søg på bloggen
Forside
Om/kontakt
Opskrifter
Kategori
Anbefaling
Anmeldelse
Events og begivenheder
Forret
Hovedret
Italiensk
Junkfood
Mexicansk
Mit fede liv
Nordisk
Opskrifter
Ost
Spiritus
Tilbehør
Uncategorized
Vin
Arkiv
januar 2018
december 2017
november 2017
oktober 2017
september 2017
august 2017
juli 2017
juni 2017
maj 2017
april 2017
marts 2017
februar 2017
december 2016
august 2016
april 2016
marts 2016
Annoncering
Opskrifter
Ølkogt rullepølse med urter
Urteinfuseret ostebouillon, rygeostcreme og kammusling
Taco Tuesday: Al Pastor – Gris med ananas
Taco Tuesday #3: Carne Guisada – Smørmør braiseret oksekød
Taco Tuesday #2: Taco Pescado – Tacos med paneret fisk
Svinekæber i æble, ræddiker og trøffelpastinak
Super Bowl LI: The Roethlisburger – en opskrift på den ultimative Super Bowl burger
Stegt hornfisk med nye kartofler, rabarberchutney og Arla Unika Kry
Smørstegt rosenkål med rygeost
Rimmet kammusling med vaniljesyltede grønne tomater og hibiscus
Ragu’ alla bolognese: Verdens bedste spaghetti med kødsovs!
Pico de Gallo – Mexicansk tomatsalsa
Pandestegt torskefilet med aspargesfrikassé og brunet smør
Nordisk pizza vol. 3 – skinke, portulak, parmesan
Nordisk pizza vol. 2 – pølse, forårsløg, karse
Nordisk pizza vol. 1: Kartoffel, asparges, rygeost, dild
Nem blæreopskrift: Rimmet kulmule, agurk, ramsløgskapers og aske
Mundvandsfremkaldende klassikere vol. 1: Pariserbøf.
Lynsyltet spidskål – Nem opskrift på lækkert tilbehør
Klassiker til frokostbordet: Hjemmelavet pickles
Hjemmelavet remoulade x3
Hjemmelavet dukkah – orientalsk krydderblanding
Hjemmelavede tortillas til tacos – Så nemt er det
Hjemmebagt brød med Arla Essens Kefir og surdej
Harissa – marokkansk chilipasta med bid
Guide til verdens bedste røræg
Guacachile – Spicy avocadodip med masser af smag
Grillet fisk med sankede urter og grønt
Gnocchi med brunet smør og salvie – Italiensk på den lækre måde
Friteret gedeost med dukkahpanering og spicy harissadip
Confiteret svinebryst med barbecue og tyttebær
Asparges med morkler og rygeost
Åben ravioli på glaskål og æble med stegt grønkål og skummende ostesauce
3 cocktailopskrifter fra verdens 2. bedste bartender