Osteekskursion på tværs af Fyn #1: Ostebørsens Gårdmejeri

Mit fede liv #1: Erik Sørensen Vin og forklaring af nyt format

Længe siden! Sagen er, at jeg har ligget vandret med spændende projekter. Og, bambadabam, så har jeg landet mig et job som kommunikationsmedarbejder i Haver til Maver. Stort tillykke til mig! Derfor har jeg ikke nået at blogge så meget, som jeg gerne ville, i den seneste tid.

En af de ting, jeg brygger på, er et nyt tema med den ubeskedne titel “Mit fede liv”.

Som blogger er det oftest et glossy og nærmest selvsmagende perfekt billede, der bliver publiceret. Alt der rammer blogosfæren, er i det store hele hele rent, fedt og lækz. Det er helt okay med mig, og jeg giver ikke meget for de kritiske røster der efterspørger ‘behind-the-scenes’ og punktering af den åh-så-perfekte bloggeroverflade.

Sandheden er, at langt de fleste af mine dage er himmelråbende langt væk fra at være fede og feinschmecker-agtige. I skrivende stund, sidder jeg i østeuropa-habitten; et irgrønt Adidas-joggingsæt, og min frokost bestod af en købt salat fra Fakta (som jeg i øvrigt er storforbruger af) – al imens opvasken står og ikke bliver taget, og aftenens madplan er lige så langt væk fra trøfler, caviar og champagne som Anna Mee Allerslev er fra stinkende sager om pamperi.

Det er ved Gud i himlen ingen hemmelighed. Min online narcissistiske udstillertrang er på ingen måde et forsøg på at skævvride billedet af mig som en topfed fyr med et topfedt liv. Det er ganske enkelt bare ikke lige så fedt og interessant at dele alt det ordinære og hverdagsagtige, og jeg forestiller mig ikke at du, kære, højtagtede læser, har nogen som helst værdi i at følge med i dén del af mit (mestendels) ret så ordinære liv.

Tilbage til tematitlen. For sandheden er OGSÅ, at jeg på mange punkter har et FEDT liv. Det skyldes ikke (udelukkende) blødgørende presseinvitationer til dette og hint, men også at jeg har let til begejstring og nyder at gå ud og have det fedt; gerne i selskab med tilsvarende fede mennesker. Det er dog ikke det hele, som jeg når at skrive om – endsige gider. Men jeg mangler alligevel et lille outlet for den slags ting. Derfor, i min uendelige uudtømmelige Mimers-brønd af tvivlsomme, navlepillende føljetoner, har jeg udtænkt “Mit fede liv”. Det kommer til at fungere som en hovedsaligt ukommenteret aflæsning af billeder fra diverse ting og sager, som jeg selv synes er fede, men som ikke nødvendigvis kan bære en hel reportage.

Med det varedeklareret, så kan du nemt afkode mine indlæg i fremtiden og stille dig selv spørgsmålet: “Vil jeg se billeder fra Morten Brians fede liv, som ikke har en umiddelbar værdi for mig, udover at se hvor fedt han har haft det med at lave fede ting?” Er svaret på det nej, så kan du med ro i sindet og fuldkommen uden FOMO springe let og elegant over det, og vi er lige gode venner af den grund <3. Er svaret derimod et klart og rungende “JA! JEG KAN SLET IKKE FÅ NOK MORTEN BRIAN I MIT LIV”, ja, så er din lykke gjort.

Herunder kommer første smagsprøve på formatet. I september var jeg til reception hos Erik Sørensen Vin, og havde en fantastisk aften med masser af vin, god mad og godt selskab af Martin fra http://www.rigeligtsmor.dk og Mads fra http://www.madsvin.com.

God weekend!

Erik Sørensen Vin genåbnede flagskibsbutikken i Hellerup i september. I den anledning tog jeg, madsvin.com og rigeligtsmør.dk forbi til reception!

Erik Sørensen Vin genåbnede flagskibsbutikken i Hellerup i september. I den anledning tog jeg, madsvin.com og rigeligtsmør.dk forbi til reception!

... i den anledning var der rigelig champagne!

… i den anledning var der rigelig champagne!

... og kølig hvidvin.

… og kølig hvidvin.

Maden, i form af en byge af snacks, stod Mads Cortsen (www.cortsendining.dk) for. Virkelig lækkert!

Maden, i form af en byge af snacks, stod Mads Cortsen (www.cortsendining.dk) for. Virkelig lækkert!

Lækre østers med caviar

Lækre østers med caviar

Infuserede Nashi-pærer

Infuserede Nashi-pærer

... og så lykkedes det mig langt at længe at få smagt på noget Zind Humbrecht. Virkelig lækker vin!

… og så lykkedes det mig langt at længe at få smagt på noget Zind Humbrecht. Virkelig lækker vin!

... lidt rødvin blev det også til.

… lidt rødvin blev det også til.

Virkelig spændende Pinot Boir (Nej, det er ikke en stavefejl)

Virkelig spændende Pinot Boir (Nej, det er ikke en stavefejl)

Mig og Den Skaldede Smørhævner fra www.rigeligtsmør.dk til reception hos Erik Sørensen Vin

Mig og Den Skaldede Smørhævner fra www.rigeligtsmør.dk til reception hos Erik Sørensen Vin

Den røde løber var rullet ud

Den røde løber var rullet ud

Madsvin med en koncenteret mine og opfyldning af glas.

Madsvin med en koncenteret mine og opfyldning af glas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Osteekskursion på tværs af Fyn #1: Ostebørsens Gårdmejeri