Taco Tuesday #3: Carne Guisada – Smørmør braiseret oksekød

Mine nytårsforsætter: 7 mål for 2018

mbchampagne

TALE TIL NATIONEN

Det herrens år 2017 synger på sidste vers, og et nyt, spændende år står for døren. Det er atter tid til den årlige omgang refleksioner, lommefilosofi og vidtløftige  ytringer om selvforbedring som aflad for det forgange års fråds og skørlevned. Bod og bedring i det nye år. Sunde vaner, mere motion og guldstunder med morgenkaffe, sutsko og lange gåture i pagt med naturen. Færre  skærme, flere ægte relationer og mindre tid på sociale medier. Der er ikke grænser for ambitionerne, når det nye år står for tærsklen.

Læs også: Zacapa Nuet – Nærvær på menuen i Stockholm

Til hekkenfeldt med den slags. Alt for mange, der prøver at flyve ind i det nye år proppet med ambitioner om juicekure og skemalagt samvær, ender med at ende himmelflugten fladt på røven. Lige tilbage i samme gamle og grå rille, med ambitionerne pakket væk til næste nytår.

Læs også: Mundvandsfremkaldende klassikere vol. 1: Pariserbøf

Jeg går i en helt anden retning med nytårsforsætterne i år. Jeg kommer ikke til at fornægte mig selv livets goder i det kommende år. Som en modreaktion til det evigt trivielle sundhedsnytårsforsæt-bølge, vil jeg i stedet overgive mig totalt til den selvforkælende hedonistiske skole. Mere vin, flere skønne måltider og mere Morten Brian-tid – og så kan du samtidig se hvad bloggen blandt andet kommer til at byde på i 2018. Jeg glæder mig allerede!

Læs også: BÆST – Verdensklassepizza i ultracool omgivelser

2018: Et år i hedonismens tegn

Syv ting jeg vil i 2018:

 1. Lave flere lister
  Det er tilsyneladende vejen frem. Der er bunkevis af læsere i lister. Prøv selv at tænke over det. I i læsende stund er du klikket ind på en liste, og det er garanteret ikke din eneste i dag. Lister over alting: Livretter, skandaler, drinks, vine, you name it. Folket vil have lister og jeg leverer, så i 2018 kan du forvente dig mange flere af den slags fra min hånd – lige fra restaurantanbefalinger, vin-anbefalinger, ønskekøb og hvad jeg ellers kan presse i listeform. Lister, lister, lister <3
 2. Mayo
  Jeg er mayo-fan par excellence, og jeg laver – i al beskedenhed – en guddommeligt en af slagsen. Derfor er det naturligvis alt for galt opskriften ikke er at finde på bloggen. Så det skal der naturligvis laves om på i 2018. Men det stopper ikke der! Jeg har simpelthen planlagt en føljeton af mayo-varianter, som jeg har planer om at folde ud i det kommende år, så du kan godt glæde dig!
 3.  Orangevin
  Jeg elsker den fjerde vintype, som stadig, på trods af flere hippe vineksperters forudsigelser, ikke er slået bredt igennem. I 2o18 vil jeg gøre mit for at hjælpe udbredelsen på vej. Som du kan læse her, så har jeg allerede beskæftiget mig en smule med det i 2017, men i 2018 vil jeg dykke endnu dybere ned i det. Jeg vil være ekspert i orangevin, og du skal med på rejsen. Jeg vil lære alt om orangevin, smage på masser af det og tale med dygtige folk, der kan hjælpe mig på vej; lige fra det helt skøre og funky til nørderne, til de brede vine, så vi kan få flere med ombord på orangevins-skibet.
 4. Kaffe
  Min trofaste Moccamaster har gennem flere år understøttet mit drabelige daglige kaffeindtag, og jeg nyder også at tage mig tid til at nørde med bønner, bryggemetoder og kaffevarianter. Dog er det en hobby, som er blevet negligeret til fordel for mange andre, spændende gastronomiske eventyr. Det skal være slut – i 2018 er kaffe for alvor tilbage på programmet igen.
 5. (Meget mere) Champagne
  Champagne er stadig en af mine helt store hjertebørn. Det er dog foruroligende lidt, som rammer bloggens sider. Det skyldes bestemt ikke, at jeg har mistet interessen, snarere tværtimod. Men i det nye år, vil jeg bestræbe mig på at få nedskrevet mere om mine champagnesmagninger og generelle champagne-eventyr.
 6. Boganmeldelser
  Jeg har efterhånden en solid stak af kogebøger m.m. stående på min bogreol, og jeg vil så gerne dele min begejstring for dem med jer. Det bliver ikke kun de lettilgængelige såsom Brdr. Price-bogen, men også mine personlige favoritter som bl.a. tæller Mielcke & Hurtigkarls mesterlige mastodont af et kunstværk og NOMAs hovedværk fra 2010.
 7. Clickbait
  Let’s face it. Det virker. Og selvom jeg insisterer på, hver gang jeg laver clickbait, at forsøge at punktere det med lidt hyggelig selvironi og prikke til den udbredte praksis med lokkende clickbaitoverskrifter, så kommer jeg til at lave mere af den slags i 2018. Jeg skal jo for pokker have jer lokket ind på en eller anden måde, og jeg tør ganske enkelt ikke sætte min lid til at lave kvalitetsindhold og markedsføre mig gennem meningsfulde og relationsbårne kanaler – så er det langt nemmere at clickbaite sig til flere kliks!

Det var mine nytårsforsætter for 2018 – del endelig dine i kommentarfeltet herunder.

Godt nytår!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taco Tuesday #3: Carne Guisada – Smørmør braiseret oksekød